Opvallende gevel met metalen gevelbekleding van Perfox

Metalen gevelbekleding

Voor de mooiste metalen gevelbekleding gaat u naar Perfox. Wij hebben jarenlange ervaring met het maken van gevelbekleding van metaal. Graag helpen wij u verder bij de ultieme afwerking van uw gevel.

Design en afwerking
Metalen geperforeerde gevelbekleding wordt steeds vaker toegepast. Dat is niet verwonderlijk. Er zijn schitterende architectonische voorbeelden van deze toepassing. Op deze site staan enkele gebouwen, waarvoor wij de metalen bekleding hebben verzorgd. Door onze hoogwaardige platen en prachtige afwerking scoren zij hoog op de lijst van architectuur.

Ervaring en expertise
Onze ervaring op het gebied van metalen platen kent een geschiedenis van bijna honderd jaar lang. Deze kennis delen wij graag met u, zo nodig al in de ontwikkelingsfase van de gevel. Met ons vakkundig advies krijgt u nog meer input voor de beste metalen gevelbekleding en afwerking.

Perfox voor uw gevelbekleding
Voor de beste gevelbekleding van uw gebouw kiest u natuurlijk voor Perfox. Onze voordelen:

  • Veel ervaring op het gebied van gevelbekleding
  • Perforatie tot 30 mm
  • Deskundig advies
  • Levering binnen en buiten Europa

Graag bespreken wij samen met u wat de mogelijkheden zijn voor uw gevelbekleding. Neem dus snel contact met ons, wij staan voor u klaar. U kunt ons altijd mailen op het adres info@perfox.com.