Perfecte perforatie? Perfox

Perforatie

Perfox is het bedrijf dat staat voor perfecte perforatie. Voor vrijwel alle denkbare geperforeerde producten, kunt u bij ons terecht. Dankzij al onze kennis en ervaring op dit gebied, kunnen wij u prima helpen.

Onze expertise
Bijna honderd jaar geleden zijn wij begonnen met het maken van gereedschappen en met perforatie. Deze jarenlange ervaring heeft ons veel kennis en opgeleverd. Perforatie is nog steeds onze core business, als enige bedrijf in Nederland. Bij ons bent u dus verzekerd van deskundigheid.

Toepassingsmogelijkheden
In al de jaren dat ons bedrijf bestaat, zijn de mogelijkheden voor perforatie steeds toegenomen. Wij hebben niet stilgezeten en zijn door constante innovatie koploper op het gebied van perforatie. Voor bijna alle toepassingsmogelijkheden bent u bij ons aan het juiste adres. Van beschermkasten tot gevelbeplating en van filterbuizen tot RVS balustrades, bijna alles kan.

Kies Perfox voor uw perforatie
Voor de beste kwaliteit en expertise gaat u met Perfox in zee. Wij bieden u:

  • Grote productiecapaciteit
  • Perforatiewerkzaamheden in heel Europa
  • Perforatie tot wel 30 mm
  • Veel toepassingsmogelijkheden

Contact met ons opnemen
Ook uw product kunnen wij van perforatie voorzien. Neem snel contact met ons op. Samen met u gaan wij dan aan de slag. U kunt ons altijd mailen op het adres info@perfox.com.