Perforeren en Perfox

Perforeren

Perfox is gespecialiseerd in het op maat perforeren en bewerken van plaatmateriaal, het is zelfs onze core business. Perforeren is het aanbrengen van gaten in dat plaatmateriaal. Bij het op maat perforeren verdiepen onze deskundigen zich steeds weer opnieuw in de wensen van u als klant. Hierbij letten we op aspecten als kwaliteit, logistiek en de vraag of een bepaalde perforatieoplossing altijd de meest economische is.

 

Wat doen wij nog meer?
Daarnaast geven wij u graag advies bij het maken van een keuze met betrekking tot het toe te passen materiaal, het perforeren zelf, eventuele oppervaktebehandelingen en het onderhoud van onze producten.

Ponsbewerking
Eén van de bewerkingen waar perforeren aan te pas komt, is het ponsen. Bij ponsen wordt een ‘ponsnippel’ door het te perforeren materiaal geduwd. Bij perforeren wordt er een gereedschap gemaakt waaraan een groot aantal nippels gemonteerd zijn die onder perforeerpersen door het materiaal worden geduwd. Wij perforeren materialen van 0,3 mm tot 20 mm, die een breedte tot 2 meter en een lengte tot 6 meter hebben. 

Contact opnemen
Met Perfox bent u verzekerd van een betrouwbare partner. Wij staan altijd voor u klaar, ook wanneer u ons nodig heeft met betrekking tot het perforeren van materialen. Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wij kunnen u ook altijd enkele folders toesturen, zodat u nog beter weet wat er mogelijk is. U kunt ons altijd mailen op het adres info@perfox.com.